BWL IT AB

Bitwise är ett datakonsultföretag med unik kompetens inom server och applikationsdrift. Vi utvecklar också applikationer till logistik och transportmarknaden.

Om Oss

Bitwise är ett aktiebolag som ägs till 100% av anställda. Idag levererar vi tjänster inom förvaltning,  IT-drift och systemutveckling mot  transport och logistikföretag.

Våra IT-Specialister har arbetat med drift av kritiska datamiljöer i hela Sverige under många år och vi utgör en av landets mest kvalificerade driftorganisationer. Bitwise ska vara framtidens leverantör av IT-tjänster och mjukvarulösningar till svenska logistikföretag, med inriktning på EDI och komponentbaserade lösningar.

Ett grundkoncept hos Bitwise är ständig förbättring. Först och främst levererar vi säker och stabil drift samtidigt som vi underhåller kunders kritiska datasystem, applikationer och kringutrustning. I rollen som driftleverantör har vi goda förutsättningar för att skapa och kommunicera nytta för våra kunder. Vi strävar alltid efter att hjälpa våra kunder att nå sitt mål och lite till.

 

Prestanda och stabilitet Detta har alltid varit viktiga faktorer när det gäller IT-miljöer. Hos Bitwise får ni tillgång till ett av Sveriges mest kvalificerad drift-team. Vi driftar idag servrar och applikationer åt Svenska storföretag. Vi har en unik kompetens av UNIX, Linux, ORACLE mfl. Vår kompetens inom databaser säkerställer en databasdrift med god prestanda och kvalité